Hårträns från Chloe’s

Chloe’s hårträns består av 100% äkta hår och är av högsta kvalitet. Hårträns kallas ibland också för weft extensions. En hårträns innebär att löshåret är fastsytt på en lång remsa, utan en bestämd insättningsmetod. Det gör att du kan anpassa och klippa i din hårträns som du önskar och efter dina behov. Exempelvis kan du limma eller tejpa fast håret i ditt egna, eller välja att sy fast lagom stora bitar på separata clipsspännen och skapa ditt egna clip-on set.

Att använda hårträns

Ett hårträns passar dig som vill vara flexibel. Eftersom det inte finns någon bestämd inställningsmetod när det kommer till hårträns, så är det bara din egna fantasi som sätter gränserna till vad du kan göra eller vilken frisyr du vill skapa med ditt hårträns. Som vi nämnt tidigare kan du exempelvis skapa ditt egna clip-on-set där du kan ta mer eller tjockare hår på färre clips on du så önskar, eller variera storlekarna på clipsdelarna mer flexibelt. Du kan också välja att sy fast hårtränsen genom att göra små flätor i ditt egna hår som du syr och fäster tränsen i. En annan metod är att använda tejpmetoden eller limma fast hårtränsen.

Många använder hårträns löshår vid speciella tillfällen som bröllopsuppsättningar eller när dom vill skapa vackra balfrisyrer. Eftersom du själv kan ”klippa och klistra” i tränsen så behöver du bara använda så mycket hår som du behöver och där du känner att du behöver det. Detta ger dig stor variation och möjlighet att styla ditt och din frisyr efter dina egna önskemål.

Skötselråd av weft extionsions

Du tar hand om din hårtränsar precis så som du gör med andra hårförlängningar. Ditt löshår kräver noggrann omvårdnad för att hålla sig lent och fräscht under en längre tid. Om du har valt en insättningsmetod som är permanent och gör att håret sitter fast, rekommenderar vi att du max tvättar håret en till två gånger i veckan. Använd också alltid ett schampo och balsam anpassat efter löshår och ett återfuktande serum och olja som håller håret mjukt. Det är viktigt att du alltid använder ett värmeskydd när du plattar, lockar eller fönar löshåret, samt låter håret självtorka om du har möjlighet. Det är nämligen värmen som sliter på håret. Använd också en anpassad borste för löshår så att du undviken onödiga tovor och slitage på ditt löshår. I vår guide hittar du mer skötselråd och tips för hårförlängningar.