Nail Hair Extensions

Nailhair extensions är en av Chloe’s absolut populäraste löshårsprodukter. Vårt Nail hair innehåller alltid hundraprocent äkta löshår och finns i mängder av hårfärger och längder. Med nail extensions fäster du löshåret i små och tunna keratinslingor med hjälp av keratinvax och värmetång, samt har en hållbarhet i upp mot tre månader. En hårförlängning med nailhair passar speciellt dig som vill att löshåret ska sitta fast under en längre tid och som vill börja varje morgon att vakna med ett tjockt och fylligt hår. En av de stora fördelarna med nail tip hair, är att slingorna sitter väl på plats med hjälp av keratinvaxet och att det smälter naturligt in i ditt naturliga hår på grund av de tunne nail tip slingorna som fördelas jämt över huvudet och din hårbotten.

Hitta rätt färg på nail slingor

Chloe’s har ett stort utbud av längder och färger i våra nail hair extensions. Med över trettio färger i vårt sortiment så är vi säkra på att du kommer hitta en hårfärg som passar din naturliga hårfärg. Det är också enkelt att blanda olika färger av nail tip slingor för ett ännu naturligare resultat, eller för skapa en ny frisyr med slingeffekt. Vår generella rekommendation är att applicera 100-200 nail hair slingor för en full hårförlängning och 30-80 för ett tjockare och fylligare hår. Vi har slingor i längderna 30cm, 40cm och 50cm.

Att fästa nail hair med keratinvax

Nail hair fäster du i ditt egna hår med hjälp av keratinslingor och keratinvax som appliceras med hjälp av en värmetång. Du behöver även skyddsplattor som separerar varje specifik hårslinga och skyddar ditt hår mot vaxet för att undvika att det fastnar i längderna och trasslar sig. För ett naturligt resultat bör du applicera slingorna jämt fördelat över hela ditt huvud och hårbotten. Detta kan ta lite tid, men är absolut värt det för det bästa resultatet. Nail hair slingorna bör fästas cirka 1 cm från din hårbotten. Du fäster nail hair genom att värma keratinvaxet som finns på varje hårslinga och trycka fast fästet och vaxet i ditt egna hår. Kom ihåg att använda skyddshandskar eftersom vaxet tenderar att bli väldigt varmt. När du utför en hårförlängning med nail hair, kan det vara bra att ta hjälp av någon med insättning av keratinslingorna. Detta för att få till ett så bra resultat som möjligt samt att undvika att bränna dig på värmetången.

När det är dags att plocka ut keratinslingorna, använder du en speciellt framtagen remover och värmetången. Det är viktigt att du plockar ut en slinga i taget för att undvika onödigt slitage på ditt egna hår, samt att du använder tillräckligt med remover så att du inte behöver slita loss slingorna. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring nail hair eller hur du applicerar nail hair extensions.

Skötselråd för Nail hair extensions

Eftersom Chloe’s nail hair är av äkta löshår, kan du klippa, forma och styla det precis som du vill. Men för att dina nail hair slingor ska hålla sig fina under en längre tid är det viktigt att du tar hand om ditt löshår. Det gör du främst genom att använda rätt hårvårdsprodukter anpassade för löshår och ett bra värmeskydd när du stylar och fönar håret. Innan du går och lägger dig på kvällen är det viktigt att du borstar igenom håret med en borste som är anpassad för löshår samt reder ut fästen i hårbotten. Därefter rekommenderar vi att du flätar håret innan du lägger dig för att undvika tovor.