Tillbehör för löshår och extensions

Här hittar du alla de tillbehör för löshår och extraprodukter som du kan behöva för en komplett hårförlängning. Alla tillbehör är anpassade för våra olika löshårsmetoder och för att du ska kunna sätta in till löshår hemma, enkelt och smidigt. Våra produkter är skonsamma mot ditt hår, för att undvika onödigt slitage på löshåret och ditt naturliga.

I sortimentet för våra löshårstillbehör hittar du bland annat dubbelhäftande löshårstejp, som du kan använda när du vill förnya dina tejp extensions eller använda tejp som insättningsmetod på en hårträns. Vi har även clips till löshår i tre olika färger, som kan sys fast på en träns eller ersätta utslitna clips.

När det är dags att ta ur hårslingor som är insatta tejp löshår är det viktigt att du skonsamt plockar ur det från håret. Det gör du med vår glue remover, som löser upp limmet på tejpen utan att skada ditt naturliga hår och gör att du slipper slita ur tejpen från håret.

Är du osäker på vilken hårfärg du ska välja? Då har vi Chloes färg-ring med hela sortimentet av våra löshårsfärger. Den kan du beställa hem för att enkelt jämföra löshåret med din hårfärg och på så sätt hitta rätt färg för dig.

Vi har också vår exklusiva hårgalge, som är ett måste för att förvara ditt löshår clips på bästa sätt. Med galgen kan du enkelt hänga upp håret när du inte använder det, och borsta, styla och locka det kvällen innan det ska användas. På så sätt håller du det fint och stylat även när du inte använder det.

Chloe’s löshårstillbehör kommer både underlätta användning, insättning och borttagning av din hårförlängning. Lycka till med ditt framtida drömhår.