Löshår Clips av äkta hår

Löshår clips är den enklaste löshårsmetoden till ett tjockt och fylligt hår. Clips passar perfekt för dig som inte vill ha löshåret fäst hela tiden, men ändå ha valmöjligheten till ett lång hår när du vill. Metoden är också skonsam för ditt naturliga hår eftersom du kan välja att använda löshåret vid speciella tillfällen, eller att ta ut det vid exempelvis träning. Med löshår clips förlänger du till hår på endast fem minuter. Ett clip on set fäster du med hjälp av tunna clips som är fastsydda på löshåret, sedan knäpper du enkelt fast löshåret i ditt egna. Eftersom clipsen är tunna så är dom också enkla att dölja i ditt naturliga hår. Se även vår guide kring hur du sätter in och fäster ditt clip-on löshår.

Clip on löshår av högsta kvalitet

Chloes clip on löshår består endast av äkta mänskligt hår och är av mycket hög kvalitet, det gör att du kan platta och locka ditt löshår precis som du själv önskar att styla det. Med vår höga kvalitet kan du också använda ditt clip-on set under en längre tid om du tar hand om det på rätt sätt. Vi rekommenderar alltid skyddande hårvårdsprodukter för att hålla håret fräscht och glansigt.

Välj rätt längd och hitta rätt färg på löshår clips

Våra clip on set kommer i 8 olika delar och de 8 clipsen är i olika storlekar. Clipsen appliceras jämt fördelat på huvudet för ett naturligt resultat. I vårt breda sortiment erbjuder vi clips löshår i längderna 30 cm, 40 cm och 50 cm. Därför är vi säkra på att du kommer hitta en produkt som passar din naturliga hårlängd.

För att uppnå en naturlig look med din hårförlängning är det viktigt att hitta rätt hårfärg. Färgen ska vara så nära som möjligt med din naturliga hårfärg för att flyta samman med löshåret och för en naturlig känsla. Med vårt breda utbud av hårfärger och vår färgkarta är vi säkra på att du kommer hitta en färg som passar just dig. Om du väger mellan två olika färger på ditt löshår clips, så rekommenderar vi att du väljer det ljusare alternativet. Detta ger dig en mer naturlig look och gäller både om du är brunett eller blond.

Om du känner dig osäker eller bara behöver tips och råd, kan du alltid skicka in en bild på din naturliga hårfärg till vår kundtjänst, så hjälper vi dig mer än gärna att hitta den perfekta färgen. Skulle du fortfarande vara osäker på vilken hårfärg som är bästa för dig, så erbjuder vi vår color ring som du enkelt kan beställa hem innan du köper ditt clip on set.

Skötselråd av dina clips

Genom att ta väl hand om dina löshår clips så håller det sin höga kvalitet under en längre tid. Detta gör du genom att använda rätt produkter och vårda ditt löshår med omsorg. Den viktigaste produkten för att hålla kvaliteten på håret bra är att applicera ett värmeskydd i håret innan du stylar eller fönar det. I och med att du stylar ditt hår så kanske du också kommer använda en det stylingprodukter och därmed kommer du behöva tvätta ditt clip in extensions efter en tid. Då är det viktigt att du använder en vårande inpackning för ditt löshår. En borste som är anpassad för ditt löshår clips är också en viktig faktor för att hålla det lent och fräscht. Se till att borsta löshåret noga både före och efter användningen för att undvika tovor och slitage på håret samt att fläta ditt clip on löshår när du inte använder det.