Tejp Löshår av äkta hår

Chloe’s tejp löshår innehåller alltid och endast äkta hår av högsta kvalitet. Med tejp extensions fäster du löshåret med en speciell tejp som sitter på en silikonträns. Hårförlängning tejp passar speciellt dig med tunt hår när tränsen som är mycket tunn och tejpen är framtagen för att vara så transparent som möjligt, detta för att smälta in mot din naturliga hårfärg. Löshår tejp är också mycket skonsam mot ditt hår och gör att du undviker onödigt slitage.

Hårförlängning med tejp

Tape extensions är en mycket smidig löshårsmetod. Du behöver inte använda dig av lim eller köpa till extra värmeverktyg, utan klistrar enkelt fast håret med en speciellt framtagen tejp. Löshår tejp kan enkelt och snabbt appliceras hemma, men det går precis lika bra att ta med håret till din frisör om du behöver hjälp med insättning. Generellt sett kan du ha en insättning av tejp löshår mellan fyra till åtta veckor, innan det har växt ut så pass mycket att det måste appliceras på nytt. Detta beror såklart på hur väl du tar hand om ditt löshår och hur snabbt till vanliga hår växer.

När det är dags att ta ut håret så gör du det med hjälp av en remover. Det är viktigt att du använder rätt produkter när du gör detta så att du inte sliter på ditt naturliga hår och ditt löshår. Eftersom du kan återanvända ditt tejphår så är det minst lika viktigt att inte slita på det, så kan du enkelt återapplicera ditt hår med hjälp av refilltejp. Använd alltid vår tejp-remover när du tar ut eller sätter om dina tejp extensions. Beroende på hur väl du tar hand om ditt tejphår så beräknar vi att du kan återanvända ditt hår upp till tre gånger.

Chloe’s tejp extensions

Vårt tejp löshår levereras i pack om 10 färdigtejpade slingor och i urvalet av längderna 30cm, 40cm och 50cm. Vårt tejp löshår är också så kallat ”Double Drawn” vilket innebär att håret är lika långt ut i topparna. Vanligtvis räcker 2-4 paket till att fylla ut ditt naturliga hår och göra det tjockare. För en fullständig hårförlängning rekommenderar vi 4-6 förpackningar och om du önskar ett extra fylligt hår rekommenderar vi 6-10 paket. Med vårt breda utbud med hårfärger på våra tejp extensions, så är vi också säkra på att du kommer hitta en färg som passar just dig.

Vårda tejp löshår

När du återanvänder ditt tejp löshår behöver du även byta ut tejpen i hårslingorna. Med vår refill tejp kan du enkelt återfästa det. För att se till att ditt hår under sig fint, fräscht och lent en längre tid, är det viktigt att du omtänksamt tvättar och torkar löshåret. Använd gärna återfuktande inpackningar och alltid vårdande värmeskydd i vardagen. Om det är möjligt så är det också bra om du låter ditt hår självtorka och inte använder en hårfön, när värmen sliter mycket på håret.

Eftersom håret har tunna fästen och mjuk tejp gör att du bekvämt kan få din skönhetssömn och sova med dina tape extensions. Vi rekommenderar alltid att du flätar håret innan du går och lägger dig, får att undvika trassel och tovor i löshåret under natten. Om hårtopparna skulle bli slitna, kan du om du önskar, klippa slingorna lite för att hålla håret fräscht. Eftersom vårt tejp löshår är av äkta kvalitet kan du även platta, locka och styla håret precis som du önskar för din personliga stil.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring löshår tejp och hur du sätter in tejp extensions.